Në Idlib për një 1 vit kanë migruar 1 milion njerëz

Si pasojë e sulmeve të regjimit të Bashar al-Asadit dhe Rusisë në rajonin e de-eskalimit Idlib të Sirisë që nga 17 shtatori 2018 e deri më tani janë zhvendosur 1 milion e 42 mijë civilë, raporton Anadolu Agency (AA).

12.09.2019