ballina/ faqja kryesore > titujt e ditës

titujt e ditës Të Tjera Lajmet

Hüseyin Oruç, zyrtar i fondacionit IHH dhe pjesë e Komitetit për Monitorimin e Procesit të Paqes të Muslimanëve Moro: "Bangsamoro mund të përbëjë një model shumë serioz për të gjitha rajonet ku muslimanët janë pakicë"