Bota

"Këtë vit 2.800 palestinezë janë arrestuar nga Izraeli"

"Këtë vit 2.800 palestinezë janë arrestuar nga Izraeli"

Raporti i përbashkët i tre organizatave joqeveritare palestineze thekson se në mesin e të arrestuarve janë 446 të mitur dhe 46 gra

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
SHBA, fillojnë bastisjet ndaj emigrantëve të paligjshëm
15.07.2019

SHBA, fillojnë bastisjet ndaj emigrantëve të paligjshëm

Emigrantët e paligjshëm në vend jetojnë me frikën e arrestimit të tyre dhe për këtë ata bëjnë furnizime me ushqime nga marketet dhe i mbajnë në shtëpitë e tyre

Hong Kong, sërish protesta kundër projektligjit për ekstradim
14.07.2019

Hong Kong, sërish protesta kundër projektligjit për ekstradim

Disa nga protestuesit kanë kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve demokratike ndërsa një pjesë e vogël e tyre kanë mbajtur në duar pankarta me mbushkrimet "Hong Kong i pavarur"

"Marrëveshja e INF-së, kyçe për paqen dhe sigurinë ndërkombëtare"
14.07.2019

"Marrëveshja e INF-së, kyçe për paqen dhe sigurinë ndërkombëtare"

"Ditët në vijim janë shansi i fundit për dialog dhe marrjen e masave të nevojshme për të mbrojtur infrastrukturën e sigurisë së Evropës", thuhet në deklaratën e BE-së

OBI, takim të jashtëzakonshëm për shkeljet e Izraelit në Kuds
14.07.2019

OBI, takim të jashtëzakonshëm për shkeljet e Izraelit në Kuds

OBI ka njoftuar se të mërkurën do të zhvillojë një takim të jashtëzakonshëm në nivel të ministrave të Jashtëm për të diskutuar për shkeljet e Izraelit në Kuds

Netanyahu: Do t'i përgjigjemi me sulm shkatërrues sulmit eventual të Hezbollahut
14.07.2019

Netanyahu: Do t'i përgjigjemi me sulm shkatërrues sulmit eventual të Hezbollahut

Udhëheqësi i Hezbollahut, Hassan Nasrallah për televizionin "Al-Manah" deklaroi se pozicionet kyçe izraelite janë brenda rrezeve të raketave të Hezbollahut