ballina/ faqja kryesore > Ballkan

Ballkan Të Tjera Lajmet

Italia tha ministrja Trenta, është e bindur se e ardhmja e përbashkët e të dyja vendeve është në bashkësinë euroatlantike, ku dominojnë parimet e demokracisë, sundimit të së drejtës dhe solidarizimit të ndërsjellë

Mattis u tha gazetarëve që udhëtonin me të për në Shkup se nuk ka “kurrfarë dyshimi” se Moska financon grupe pro-ruse me qëllim që referendum për ndryshimin e emrit, i cili duhet të mbahet nga fundi i muajit, të mos ketë sukses

Mbi 200 pehlivanë nga vende të ndryshme, të ndarë në pesë kategori, prezantua traditën shekullore të këtij sporti të mundjes, ndërkohë që pjesë e eventit ishin edhe këngët dhe vallet shqiptare dhe gatimet tradicionale