ballina/ faqja kryesore > analizë

analizë Të Tjera Lajmet

"Është vështirë të spekulohet se në interes të kujt ka shkuar vrasja, por jam i sigurtë se në dëm të kujt ka shkuar. Nuk ishte në interesin e qytetarit të rëndomtë i cili dëshiron një mendim ndryshe dhe pluralizëm politik”, thotë analisti Maksimoviç

Teksa në njërën anë është mirëpritur në Ukrainë vendimi i SHBA-ve për shitjen e armëve, theksohet se në anën tjetër Rusia pretendon se shitje e armëve do të sjellë më shumë dëme sesa të mira në lindje të Ukrainës