Туркије: Моментите на спасување на мечето кое изеде големо количество „луд мед“

Моментите на спасување на мечето кое изеде големо количество „луд мед“ во турската област Дузџе. Жителите на Дузџе го пронашле мечето и загрижени за неговата состојба е однесено со камион кај локален ветеринар.

Најнови

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.