Под контрола ставени 88 од вкупно 98 шумски пожари во Турција

Турција стави под контрола 88 од вкупно 98 шумски пожари што беснеат низ земјата. Продолжува борбата со еден пожар во Адана, три во Анталија, три во Мерсин, два во Мугла и еден во Османије

Најнови

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.