28.04.2022

Турција: Ифтарска трпеза долга два километри на брегот на Босфорот

Агенција Анадолија со дрон ја сними редицата од маси долга два километри на брегот на Ускудар во Истанбул, на убавиот Босфор, наспроти Момината кула и на брегот на општината Сулејманпаша во областа Текирдаг.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови