22.06.2022

Туркије: Шумски пожари на подрачјето на Мармарис, во гаснењето вклучени 20 хеликоптери и 14 авиони

Пожари зафатија шумско подрачје во Мармарис, во западната турска област Мугла, а противпожарните екипи настојуваат да го локализираат пожарот од копно и од воздух...Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови