17.11.2023

Тригодишното сираче Ахмед од Газа преживеа три израелски напади: Ампутирани му се двете нозе

ГАЗА (АА) - Тригодишниот Ахмед Шабат од Газа преживеа три брутални израелски напади и сега се лекува во болницата Шухада ал Акса во Деир ал Балах. малиот Ахмед во првиот израелски напад на 7 октомври ги загубил родителите и четирите браќа и сестри,Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови