23.06.2022

Снимкa од дрон од подрачјето кое беше зафатено со шумски пожар во југозападна Туркије

Драматични снимки од дрон ги прикажуваат подрачјата оштетени од шумскиот пожар во турската југозападна област Мугла...Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови