08.06.2022

Самит на иницијативата „Отворен Балкан“ во Охрид

Во Охрид се одржува Самитот на иницијативата „Отворен Балкан“, на кој учествуваат лидери од регионот и меѓународни претставници.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови