18.11.2021

Памуккале и во есен привлекува голем број домашни и странски туристи

Памуккале, познат како „белиот рај“, во турската област Денизли, и во есен продолжува да ги угостува своите гости. Познато по своите природни и културни богатства, Памуккале е посетувано од голем број туристи од различни делови на светот.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови