18.11.2023

Палестинско знаме се виореше од кривата кула во Пиза

Палестинско знаме беше спуштено од кривата кула во Пиза во Италија од страна на група демонстранти во израз на солидарност против актуелните израелски напади на Газа.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови