13.07.2022

Лоциран помеѓу Австрија и Италија, Тирол со спектакуларниот алпски пејзаж привлекува голем број посетители

Прекрасната австриска сојузна покраина Тирол привлекува многу посетители, локални жители и странци, со прекрасните погледи на езерата и долините и спектакуларниот алпски пејзаж.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови