14.05.2022

Лет со единствената жена капетан пилот на Боинг 737 во Северна Македонија

Пилотката Кајсторовска заедно со тимот на Агенција Анадолија полета над Скопје со мал авион, на каков го започнала школувањето, присетувајќи се на почетоците и раскажувајќи за остварувањето на нејзиниот детски сонРепортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови