04.12.2021

Индонезија: Еруптираше вулканот Семеру и исфрли облаци пепел

- Највисокиот вулкан во најгусто населениот индонезиски остров Јава исфрли пепел и предизвика паника меѓу жителите што живеат во близинаИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови