04.07.2022

Забраната за влегување во море поради опасноста од мини во украинскиот град Одеса продолжува

Поради мините поставени во подрачјето на Одеса во Украина, каде што продолжува руско-украинската војна луѓето не смеат да влегуваат во морето, кое е затворено и за бродски сообраќај.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови