20.11.2021

Во Скопје се одржа протест против рестриктивните мерки за Ковид-19

Протестот е дел од „Светскиот протест за слобода“, кој оваа сабота се организира низ целиот свет во исто време, а во Скопје се одржа пред собранието на Република Северна МакедонијаИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови