27.05.2022

Во Скопје презентирани традиционални турски јадења во рамките на Неделата на турската кујна

Во Скопје се одржа настан под покровителство на Амбасадата на Турција, по повод Неделата на турската кујна, во чии рамки беа претставени турски традиционални јадења.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови