10.07.2022

Агенција Анадолија го сними степенот на разореност на украинскиот град Лисичанск

Како резултат на судирите во украинскиот град Лисичанск, оштетени се многу објекти. На снимките што ги направи АА се гледа дека степенот на разореност на украинскиот град Лисичанск, кој се наоѓа во регионот Луганск, е голем.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови