16.11.2023

Авионите со пациенти од Газа синоќа пристигнаа во Туркије

Два турски авиона во кои се наоѓаа пациенти заболени од рак и нивните придружници евакуирани од Газа, пристигнаа во Туркије.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови