30.09.2018

„Ние сме првите сведоци на сите извршени масакри во Сирија“

Претседателот на Цивилната одбрана во Сирија („Бели шлемови“), Раид Салих, истакна дека тие се првите сведоци на сите извршени масакри и прекршувања на правата во Граѓанската војна во Сирија, и затоа биле изложени на лажни обвинувања и биле директна цел.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови