18.03.2018

Турските сили во Африн пронајдоа голем подземен магацин за оружје на терористите на ЈПГ/ПККИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови