Симовски: „Успешниот попис е бенефит за сите, а неуспешниот, огромна загуба за сите“ (1)Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови