08.10.2021

Османлиска куќа во Скопје стара 150 години чека да биде обновена и да ја врати старата слава

Куќа стара 150 години од османлискиот период во Скопје, главниот град на Северна Македонија, чека да биде обновена поради оштетувањата, занемарувањето и неупотребата долги години и да ја врати својата поранешна слава.Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови