Истанбул: Прв сабах-намаз во Големата џамија „Аја Софија“ откако и е вратен статусот на џамијаИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови