11.01.2021

Зимата и пандемијата дополнително ја отежнуваат состојбата на сиромашните семејства во Мелница

Шеесет и тригодишниот Реџеп Чалаковски, кој е глава на многубројно семејство, со загрижен поглед и измачен глас во разговор за Агенција Анадолија (АА) раскажа за тешкотиите со кои се соочуваат во секојдневиетоИстакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови