Ердоган: „Сириското прашање за Турција никогаш не било авантура, ниту обид за проширување на сопствените граници“Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови