23.09.2020

Ердоган: „Ние сме за тензиите во Источниот Медитеран да се решат преку дијалог“Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови