05.09.2021

Во Северна Македонија започна пописот на населението

Во Северна Македонија започна пописот на населението, домаќинствата и становите, што ќе трае до 30 септември.Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови