10.01.2019

Американскиот сенатор Грахам: „Ја разбираме загриженоста на Турција во врска со ПКК/ЈПГ“Истакнати

Репортажи, човечки приказни, докумантарци...и илјадници други на нашиот YouTube канал. Претплатете се.

Најнови