Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
07.01.2022

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ
Fotoğraf: Husamedin Gina

Православните христијани во Северна Македонија го одбележуваат празникот Божиќ

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови