„Супер месечина“ во Сиднеј
15.06.2022

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер месечина“ во Сиднеј

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер месечина“ во Сиднеј

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

„Супер месечина“ во Сиднеј
Fotoğraf: Steven Saphore

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, создаде прекрасна глетка на Централниот бизнис округ во Сиднеј.

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови