Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета
11.01.2022

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета
Fotoğraf: Abdula Berisha

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета
Fotoğraf: Abdula Berisha

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета
Fotoğraf: Abdula Berisha

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета
Fotoğraf: Abdula Berisha

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета
Fotoğraf: Abdula Berisha

Средба на претседателот Пендаровски со претседателот на Албанија, Илир Мета

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови