Во Скопје се одржа „Матурска парада“
20.05.2022

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

Во Скопје се одржа „Матурска парада“
Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

Во Скопје се одржа „Матурска парада“
Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

Во Скопје се одржа „Матурска парада“
Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

Во Скопје се одржа „Матурска парада“
Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

Во Скопје се одржа „Матурска парада“
Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

Во Скопје се одржа „Матурска парада“
Fotoğraf: Admir Fazlagikj

СКОПЈЕ (АА) - По двегодишна пауза заради ковид-пандемијата, денеска точно напладне на плоштадот „Македонија“ во Скопје се одржа традиционалната „Матурската парада“. Манифестацијата е во организација на Дирекцијата за култура и уметност на Град Скопје, а покровител на манифестацијата е Градот Скопје.

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови