Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
12.07.2022

Бројни туристи и оваа година го посетуваат Бледското Езеро кое се наоѓа на Јулијанските Алпи во северозападна Словенија. Бледското Езеро изобилува со природна убавина и богато историско наследство, што особено ги фасцинира посетителите од бројни делови на светот.

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бројни туристи и оваа година го посетуваат Бледското Езеро кое се наоѓа на Јулијанските Алпи во северозападна Словенија. Бледското Езеро изобилува со природна убавина и богато историско наследство, што особено ги фасцинира посетителите од бројни делови на светот.

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи
Fotoğraf: Hakan Burak Altunöz

Бледското Езеро во Словенија: Омилена дестинација за бројни туристи

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови