„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

„Амадеа“, една од најголемите јахти во светот пристигна во турски Бодрум
Fotoğraf: Osman URAS

МУГЛА (АА) - Супер луксузната моторна јахта „Амадеа“ долга 106 метри и 18 метри висока, една од најголемите јахти во светот, се закотви на пристаништето Пашатарласи, во Бодрум, во турската област Мугла, за танкирање на гориво од вкупно 9 камиони. „Амадеа“, која плови под знамето на Кајманските Острови, пристигна од Франција, а во Турција влезе минувајќи низ Грција. Според внатрешниот распоред, на јахтата има легла за 16 лица во 8 кабини, вклучувајќи главен апартман, ВИП-соба и платформа за слетување на хеликоптер. ( Osman URAS - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови