Турција: Снег во центарот за зимски туризам во Картепе

Турција: Снег во центарот за зимски туризам во Картепе

КОЏАЕЛИ (АА) - Фотографии снимени со дрон покажуваат поглед од воздух на автомобили кои одат на пат меѓу снежни покриени дрвја во близина на Картепе, популарна дестинација за зимски туризам и скијачки центар во Кочаели ( İbrahim Aktaş - Агенција Анадолија )

Турција: Снег во центарот за зимски туризам во Картепе
Fotoğraf: İbrahim Aktaş

КОЏАЕЛИ (АА) - Фотографии снимени со дрон покажуваат поглед од воздух на автомобили кои одат на пат меѓу снежни покриени дрвја во близина на Картепе, популарна дестинација за зимски туризам и скијачки центар во Кочаели ( İbrahim Aktaş - Агенција Анадолија )

Турција: Снег во центарот за зимски туризам во Картепе
Fotoğraf: İbrahim Aktaş

КОЏАЕЛИ (АА) - Фотографии снимени со дрон покажуваат поглед од воздух на автомобили кои одат на пат меѓу снежни покриени дрвја во близина на Картепе, популарна дестинација за зимски туризам и скијачки центар во Кочаели ( İbrahim Aktaş - Агенција Анадолија )

Турција: Снег во центарот за зимски туризам во Картепе
Fotoğraf: İbrahim Aktaş

КОЏАЕЛИ (АА) - Фотографии снимени со дрон покажуваат поглед од воздух на автомобили кои одат на пат меѓу снежни покриени дрвја во близина на Картепе, популарна дестинација за зимски туризам и скијачки центар во Кочаели ( İbrahim Aktaş - Агенција Анадолија )

Турција: Снег во центарот за зимски туризам во Картепе
Fotoğraf: İbrahim Aktaş

КОЏАЕЛИ (АА) - Фотографии снимени со дрон покажуваат поглед од воздух на автомобили кои одат на пат меѓу снежни покриени дрвја во близина на Картепе, популарна дестинација за зимски туризам и скијачки центар во Кочаели ( İbrahim Aktaş - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови