Турција го одбележува националниот празник Ден на победата и Денот на вооружените сили
30.08.2021

Низ Турција денес се одбележува националниот празник Денот на победата, а по тој повод во земјата и во дипломатските претставништва се организирани низа пригодни манифестации. ( Mustafa Çiftçi - Агенција Анадолија )

Турција го одбележува националниот празник Ден на победата и Денот на вооружените сили
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Низ Турција денес се одбележува националниот празник Денот на победата, а по тој повод во земјата и во дипломатските претставништва се организирани низа пригодни манифестации. ( Mustafa Çiftçi - Агенција Анадолија )

Турција го одбележува националниот празник Ден на победата и Денот на вооружените сили
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Низ Турција денес се одбележува националниот празник Денот на победата, а по тој повод во земјата и во дипломатските претставништва се организирани низа пригодни манифестации. ( Mustafa Çiftçi - Агенција Анадолија )

Турција го одбележува националниот празник Ден на победата и Денот на вооружените сили
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Низ Турција денес се одбележува националниот празник Денот на победата, а по тој повод во земјата и во дипломатските претставништва се организирани низа пригодни манифестации. ( Mustafa Çiftçi - Агенција Анадолија )

Турција го одбележува националниот празник Ден на победата и Денот на вооружените сили
Fotoğraf: Özgün Tiran

КИРКЛАРЕЛИ (АА) - Низ Турција денес се одбележува националниот празник Денот на победата, а по тој повод во земјата и во дипломатските претставништва се организирани низа пригодни манифестации. ( Özgün Tiran - Агенција Анадолија )

Турција го одбележува националниот празник Ден на победата и Денот на вооружените сили
Fotoğraf: Özgün Tiran

Низ Турција денес се одбележува националниот празник Денот на победата, а по тој повод во земјата и во дипломатските претставништва се организирани низа пригодни манифестации.

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови