Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Бројот на загинати во земјотресот во Албанија зголемен на 13 Fotoğraf: Olsi Shehu

Албанското Министерство за одбрана објави дека бројот на загинати од земјотресот пораснал на 13. ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови