Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

Сè е спремно за отворањето на Народната библиотека во Претседателската палата на Турција
Fotoğraf: Erçin Top

АНКАРА (AA) – Претседателот на Република Турција, Реџеп Таип Ердоган, во четврток, на 20 февруари, свечено ќе ја отвори Народната библиотека во Претседателската палата во Анкара, којашто е спој на селџучките, османлиските и модерните стилови на градба, а за посетителите ќе биде отворена 24 часа во текот на сите седум дена во неделата ( Erçin Top - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови