Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdulbesar Ademi

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdulbesar Ademi

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdulbesar Ademi

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdulbesar Ademi

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdulbesar Ademi

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdulbesar Ademi

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdulbesar Ademi - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Северна Македонија: Тензии на протестот за случајот „Монструм“
Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) – Ситуацијата стана тензична на протестот во Скопје против судската одлука во случајот „Монструм“ ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови