Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Северна Македонија со победа против Турција се пласираше на ЕП во одбојка ( Umeys Sulejman - Агенција Анадолија )

Репрезентацијата на Северна Македонија се пласираше на Европското првенство во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Машката одбојкарската репрезентација на Република Северна Македонија се пласираше на Европското одбојкарско првенство

Репрезентацијата на Северна Македонија се пласираше на Европското првенство во одбојка
Fotoğraf: Umeys Sulejman

Машката одбојкарската репрезентација на Република Северна Македонија се пласираше на Европското одбојкарско првенство

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови