Земјотрес во Албанија

Земјотрес во Албанија

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

Земјотрес во Албанија Fotoğraf: Olsi Shehu

Продолжуваат операциите за пребарување и спасување по земјотресот во Албанија ( Olsi Shehu - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови