По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

- Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата - Џамија Дуќанџик ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

По речиси два месеци во Северна Македонија изведена петочната молитва
Fotoğraf: Seyyid Emin

СКОПЈЕ - Денеска за првпат по речиси два месеци, во Северна Македонија се одржа петочната молитва во џамиите заедно со верниците, која беше прекината како дел од превентивните мерки против ширењето на новиот тип коронавирус (Ковид-19) во земјата, пишува Агенција Анадолија (АА). - Џамија Мустафа Паша ( Seyyid Emin - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови