Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

Полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг: „Бегство во светот на бајките"
Fotoğraf: Mesut Karaduman

ТЕКИРДАГ (АА) - Пространи полиња со лаванда во турскиот град Текирдаг им нудат на посетителите „бегство во светот на бајките“ ( Mesut Karaduman - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови