Палестинец се грижи за уличните животни во Газа

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

Палестинец се грижи за уличните животни во Газа
Fotoğraf: Ali Jadallah

ГАЗА (АА) - Палестинецот Саид ел Ар, во рамки на здружението кое го основаше во градот Зехра кој се наоѓа во Појасот Газа кој е под блокада, се грижи за уличните животни, но во исто време сака да ја подигнува свеста во оваа насока ( Ali Jadallah - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови