Свечено отворање на најголемата џамија во Турција

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Arif Hüdaverdi Yaman

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Arif Hüdaverdi Yaman - Агенција Анадолија )

Турскиот претседател Ердоган на отворањето на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout

ИСТАНБУЛ (АА) - Обраќање на турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган на свеченото отворање на најголемата џамија во Турција. ( Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout - Агенција Анадолија )

Свечено отворање на најголемата џамија во Турција Fotoğraf: Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout

ИСТАНБУЛ (АА) - Во Истанбул денес се свечено беше отворена најголемата џамија во Турција. На отворањето присуствуваше и турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. ( Tursko Pretsedatelstvo / Kayhan Ozer / Handout - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови