СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
23.08.2021

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). Фото: командантот на ЕБР, Вице Столески ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). Фото: (Средина ) премиерот Зоран Заев, (позади) министрите Радмила Шекеринска и Венко Филипче, (десно ) Фатмир Битиќи и (лево) министерот Љупчо Николовски ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ​​​​​​​Фото: Премиерот Зоран Заев ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). Фото: министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). Фото: Премиерот Зоран Заев ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Влад
Fotoğraf: Husamedin Gina

СКОПЈЕ (АА) – Претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев истакна дека Единицата за брзо распоредување (ЕБР) за само 2 децении израсна во суштински неопходна полициска формација во делот за посебни и специјални полициски задачи, јавува Агенција Анадолија (АА). ( Husamedin Gina - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови